Salvati Roșia Montană

Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage

marți, 1 martie 2011

Cum a murit fostul conducator al statului,generalul Ion Antonescu


Se știe că generalul Ion Antonescu a fost conducătorul autoritar al României în perioada celui de-al doilea război mondia,între anii l940-1944.S-au spus multe despre mareșal și multe lucruri negative dar eu pe bolșevici nu i-am crezut niciodata.Rămân la părerea ca dacă generalul ar fi rămas in continuare la cârma României,astăzi am fi fost una dintre marile puteri ale Europei.Luând în calcul chiar și ipoteza că ar fi fost fascist ,nu îmi schimb punctul de vedere.Spania a ajuns unde este și datorită generalului Franco.Iată cum au murit generalul și Constantin Z.Vasiliu,fost ministru de interne.
Raportul oficial a consemnat că „Ion Antonescu a cerut să fie executat de militari și nu de gardienii închisorii”, dar a fost refuzat. Înainte de execuție, Ion Antonescu a exclamat: "Iar ție, popor ingrat, nu-ți va rămâne nici măcar cenușa mea". "[...] După care s-a dat comanda pentru execuție. Armele au fost încărcate și atunci când s-a tras, Mareșalul a salutat ridicându-și pălăria cu mâna dreaptă, după care a căzut. Mareșalul s-a ridicat imediat, sprijinindu-se într-un cot și a spus: 'Nu m-ați împușcat, domnilor, foc!', după care gardianul șef s-a dus la Antonescu cu pistolul în mână și l-a împușcat în cap. Doctorul i-a examinat și a spus că Antonescu și Vasiliu erau încă în viață. Gardianul șef s-a dus din nou la Vasiliu, dar i s-a blocat pistolul când a încercat să tragă. A luat o pușcă de la unul dintre gardieni și a tras un foc în capul lui Vasiliu, dar după aceia pușca s-a blocat și ea. A schimbat pușca cu alta și a mai tras alte trei focuri în diferite părți ale corpului lui Vasiliu după care s-a dus la Mareșal și i-a tras trei focuri în piept. Doctorul i-a examinat din nou și a spus că Antonescu era mort, dar Vasiliu mai era în viața. Din nou, gardianul a tras un foc în capul lui Vasiliu. Creierii lui Vasiliu au fost împrăștiați, dar el mai mișca și mai spunea ceva ce nu putea fi înțeles. Gardianul s-a dus din nou și i-a mai tras două focuri in cap după care doctorul l-a declarat și pe Vasiliu mort."


.
Din păcate,dacă azi aduci vorba la televizor de mareșalul Ion Antonescu,vine repede dl. Radu Ioanid de la muzeul holocaustului din Washington și-ți face ce știe el mai bine:iți pune călușul in gură.

Niciun comentariu: